Yoga @ De Kaaij

Yoga Mini Retreat 

Op 23 juni is de Grand Opening van De Kaaij en we hebben samen met Joon iets leuks bedacht!

Het gaat om een arrangement met een combinatie van 60 minuten yoga (slow Vinyassa of Yin&Yang) en een Sneukelbootje met allerlei lekkernijen. Zet er een heerlijk drankje naast zoals uit de OOIJ Bio limo, verse gember/munt of koffie en je dag kan al niet meer stuk!

De kosten samen bedragen €20,-. De kosten voor alleen de yoga is €10,-. Je bent dus niet verplicht om een heerlijk drankje en of een Sneukelbootje erbij te nemen.

De mini-retreat zal op 24 juni om 11.30 starten, waarbij 60 minuten Yin&Yang Yoga gegeven zal worden door Joon (deze vorm is voor iedereen toegankelijk) en hierna wandelen we, voor degene die voor het mini-retreat hebben gekozen, naar Opoe Sientje.

 

Vierdaagseweek

In de Vierdaagseweek ben je ook welkom op 15, 16, 17, 18 en 20 Juli. Daarna gaan we nog éénmaal in de maand augustus op de zaterdag in ochtend dit aanbieden, de datum hiervan volgt nog en hou hiervoor onze Facebook in de gaten. Afhankelijk van het weer gaat de retraite wel of niet door. Dus heb je zin om heerlijk met de voetjes in het zand te staan  en te genieten van het idyllisch uitzicht, dan zien we je graag verschijnen bij ons op de mat. Ps: Neem je eigen yogamatje en eventueel een  bidon met water mee.

Bij aanvang voor de les graag de betaling van het mini-retreat of de yoga, cash te voldoen aan de yogadocent. We zien elkaar bij de ingang van Opoesientje. Aanmelden kan via de facebook events, dit wordt gewaardeerd anders komt de yogadocent misschien voor nop. Vanaf 3 aanmeldingen starten we het mini-retreat. Tot dan?

Meld je aan via Facebookevents

De Kaaij is er weer

We openen op vrijdag 24 Juni en zijn er tot 28 augustus. Het Opoe Sientje Zomerterras is de hele zomer dagelijks geopend vanaf 12.00 uur.

Bekijk het gehele programma