Popop Art

THINK INSIDE THE BOX II

Twee kunstenaars, Karel van der Eijk en Elky Rosa Gerritsen, resideren, experimenteren en maken interactief werk én performen around en inside twee zeecontainers die door de Kaaij voor POPOP ter beschikking zijn gesteld. 

Karel van der Eijk is een kunstenaar die bekend staat om zijn fascinerende installaties waarin geluid en mechaniek een essentiële rol spelen. De combinatie van geluid en beweging in zijn installaties creëert een boeiende ervaring die het publiek uitnodigt om actief deel te nemen aan de kunstwerken van Karel van der Eijk.

Elky Rosa Gerritsen, een veelzijdige maker, bouwt voort op haar succesvolle project “BALLAST” dat ze vorig jaar op de Kaaij heeft gepresenteerd. Onder de noemer “GEWICHTIGE GEDACHTEN LAB” nodigt ze het publiek opnieuw uit om op een interactieve manier gedachten uit te wisselen en te wegen. Elky Rosa Gerritsen is een ware alleskunner, die zich niet gemakkelijk in een hokje laat plaatsen, tenzij het een zeecontainer is waarin ze haar creativiteit kan ontplooien.

En dan zijn er nog twee gasten, Jan Sikon en Max van Loon. Een visser met een paraplu en een piraat met een vis, ergens op de Kaaij.

 

Programma:

van 15 t/m 21 juli ‚Äč
tussen 12:00 en 23:00 uur

 

De Kaaij is er weer

We openen op vrijdag 24 Juni en zijn er tot 28 augustus. Het Opoe Sientje Zomerterras is de hele zomer dagelijks geopend vanaf 12.00 uur.

Bekijk het gehele programma