Nijmegen komt tot leven bij de Kaaij: Kijk, luister en dans!

De Kaaij, zoals je hem kent, is terug. Aan onze geliefde Waal in Nijmegen leeft de zomer weer op! Ontdek het gehele programma van kunst, muziek en theater en blijf op de hoogte. Kom jij ook gezellig langs!
 

Programma 2023

Duik deze zomer in een muzikaal avontuur bij de Kaaij Nijmegen. Van rockabilly, reggae, blues, klassiek en nog veel meer...

UPDATE:

We hebben goed nieuws! De Kaaij blijft nog een volledige maand schitteren aan de waterkant. Gedurende de hele maand september kun je blijven genieten van het terras, dat compleet met alle bijbehorende faciliteiten in volle glorie zal blijven staan. Kom een drankje of een hapje nuttigen en neem vooral ook een kijkje in onze Duka waar je kan rondneuzen tussen allerlei spulletjes. 

Dus, of je nu wilt genieten van een ontspannen middag met vrienden, een romantische date aan het water, of gewoon wilt proeven van de unieke ambiance van De Kaaij, je hebt nog de hele maand september de kans om het allemaal te ervaren.

Bekijk het gehele programma

Cultureel Terras
De Kaaij 2023

Grappig, hoe een spontaan idee in korte tijd kan uitgroeien tot een cultureel terras waar half Nijmegen naar uitkijkt. En ver daarbuiten….

In 2011 begon het met een klein rood vrachtwagentje en een uitklapbar. Met liedjes en koffie aan boord trokken we al snel publiek. Onder de brug en aan het water groeide het uit tot een bruisende plek. Muzikanten, schilders en kunstenaars sloten zich aan met creatieve ideeën. Hier, in de stad aan de Waal, creëren we onze eigen unieke ervaring - ons eigen cultureel terras.

Beleef de Kaaij

Je vind ons onder de Waalbrug

Jaarlijks wordt het Cultureel Terras De Kaaij in Nijmegen georganiseerd, waar je kunt genieten van optredens, heerlijk eten en drinken, theater, kunst en cultuur.

Eten & drinken

Kom gezellig langs en ontdek de smaken van de Kaaij en geniet van heerlijk eten en drinken.

Theater

Laat je verrassen door een veelzijdige mix van voorstellingen, van cabaret tot dans. Beleef de Kaaij!

Muziek

Geniet van live muziek uit alle windrichtingen, waar bekende bands en jong talent samenkomen.

Kunst

Kunst in al zijn vormen: van boeiende performance art tot creatieve workshops voor jong en oud. 

Werken bij de Kaaij

Maak jij dit jaar deel uit van het super gezellige team van De Kaaij? We kunnen je hulp goed gebruiken!

Meld je nu aan